top of page

יעוץ קולינרי

 

פתיחת עסק בתחום המזון

 

הרבה אנשים חולמים על פתיחת עסק בתחום המזון, בר, מסעדה,בית קפה,מזנון,אולם אירועים..

אין ספק שלחלום זו ההתחלה, שם נמצאת התשוקה אך היא לא מספיקה, תחום המזון כמו כל תחום הינו מקצוע לכל דבר ולראייה מספר העסקים הגדול לצערי שנסגרים.

לשם הקמת עסק מצליח לתפארת יש לקחת בחשבון קריטריונים רבים. אנשים נוטים לחשוב שאין צורך בליווי עסקי ומבקשים לחסוך את ההוצאה. חיסכון בהוצאה זו יכול להביא לכשלון והפסדים רבים בעתיד.

תפקידי כיועצת להציג את התמונה האמיתית תוך התחשבות בכל הפרמטרים המביאים להצלחה או כשלון של עסק - כוח אדם,תשתית קיימת,הוצאות קבועות,תפריט ועוד.... לעיתים האמת כואבת אך באחריותי לומר אותה ולעיתים להמליץ לא להמשיך קדימה תוך מציאת אפשרויות חלופיות שיביאו להצלחה.

 אז אם יש לך חלום שבוער בבטן, אשמח ללוות אותך בדרך להגשמתו...

 

 

עסקים פעילים בתחום המזון

 

 

בשנים האחרונות תחום המזון בארץ קפץ מספר מדרגות רב ועומד היום בקנה מידה עולמי. חדשנות, יצירתיות וייחודיות הינם המפתח להצלחה. 

ריענון קונספט, תפריט, עיצוב ועוד הינם הכרחיים כדי לשרוד בשוק התחרותי והדינמי בו אנו חיים.

אני מזמינה אותך להתרענן יחד..

bottom of page